Ons gedreven advocatenkantoor

Zoekt u een gedegen en ervaren advocatenkantoor in Leeuwarden? Advocatenkantoor Leeuwarden helpt u graag. Of u nu een particulier, een bedrijf of overheidsinstelling bent, ons advocatenkantoor is er voor iedereen. Wij zijn een middelgroot advocatenkantoor in Leeuwarden met landelijke pretenties. Bij iedere cliënt proberen we de eisen van de cliënt te bewerkstelligen. Onze advocaten hebben een professionele instelling en hebben jarenlange ervaring. Hierdoor is ons advocatenkantoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op alle rechtsgebieden. We zetten onze expertise graag in voor uw juridische kwestie.

Juridische hulp voor iedereen

Wij zijn van mening dat er naast het (commerciële) werk ook ruimte moet zijn om op een of andere wijze belangeloos actief te zijn op maatschappelijk gebied rechtsbijstand voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom voeren wij ook wel pro bono werk uit.

Daarnaast hanteren wij als advocatenkantoor een vast uurtarief en worden kosten altijd van tevoren besproken. In sommige gevallen is no cure no pay bespreekbaar. In het geval van incassozaken kost het u als cliënt meestal niets, omdat deze zaken zichzelf terugbetalen. Heeft u een advocaat in Leeuwarden nodig? Neem dan vandaag nog contact op met ons advocatenkantoor zodat we de mogelijkheden met u kunnen doorspreken. Onze advocaten kunnen al uw vragen beantwoorden.