Specialist op het gebied van onderwijsrecht

Ons advocatenkantoor in Leeuwarden is tevens gespecialiseerd in het onderwijsrecht. Door onze jarenlange ervaring kunnen we in alle situaties helpen, zowel aan werkgevers- als werknemerszijde. We hebben ruime kennis van de cao’s en de laatste wet- en regelgeving binnen het onderwijs. Dit rechtsgebied lijkt op het arbeidsrecht, maar het onderwijsrecht kent een geheel andere regelgeving en andere manier van procederen en vergt dus andere kennis en expertise. Ook de rechtspositie van werknemers binnen de verschillende onderwijsinstellingen wordt door andere regelgeving bepaald. In Leeuwarden kunt u onze kennis en expertise inschakelen.

Juridische hulp voor semi-ambtenaren

Dreigt er ontslag voor u als docent of heeft u een conflict met het bestuur? Dan kunt u onze hulp inschakelen. Wij kunnen u adviseren over uw mogelijkheden en u bijstaan waar dat nodig is. Onze advocaten die gespecialiseerd zijn in het onderwijsrecht zijn altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving, waardoor ze u altijd adequaat kunnen helpen. Of het nu gaat om uw rechten en plichten als werknemer of als u te maken heeft met bijvoorbeeld de verwijdering van een leerling: bij alle mogelijke juridische zaken kunnen wij u van dienst zijn.

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u direct vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.