Rechtsgebieden bij uw advocaat

Heeft u een conflict op uw werk? Bent u ontslagen op staande voet en bent u het hier niet mee eens? Of heeft u een andere arbeidsrechtelijke vraag? Wij helpen u met alle zaken die te maken hebben met het arbeidsrecht. Advocatenkantoor Leeuwarden richt zich niet alleen op dit rechtsgebied, maar helpt ook bij zaken die vallen onder andere rechtsgebieden. Bij ons advocatenkantoor kunt u onder andere ook terecht voor:

  • familiezaken
  • strafrecht zaken
  • arbeidsrecht zaken
  • ambtenaren- en onderwijsrecht
  • huurkwesties en incasso’s

Voor ieder rechtsgebied gelden andere regels en wetten. Deze wetten en regels zijn voortdurend in ontwikkeling. Het is daarom belangrijk om een goede advocaat in de arm te nemen. Als u een advocaat in Leeuwarden zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze advocaten vertellen u precies onder welk rechtsgebied uw zaak valt. Daarnaast zijn onze gedegen advocaten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de specifieke rechtsgebieden.

Hulp nodig bij een specifiek rechtsgebied?

Onze advocaten helpen daarnaast bij problemen met overeenkomsten, zoals wanprestatie, dwaling, verborgen gebreken, schadevergoedingen en ontbinding of wanneer er sprake is van een onrechtmatige daad. Onze advocaten kunnen u tevens voorzien van gespecialiseerde adviezen, juridische bijstand, conflictbemiddeling, rechtsbijstand in procedures en second opinions.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons kantoor in Leeuwarden op via 058 - 799 90 53.